Caserole Termos

Caserole Termos pentru mancare, daca intr-un termos pastram cald ceaiul sau cafeaua asa si in caserole termos pastram mancarea calda iar in sufertas putem pune cel putin doua feluri de mancare asta pentru cei care se intreaba care este diferenta intre cele doua.

O data cu caderea comunismului a aparut si la noi moda fast food si tot ce inseamna aceasta de la nu mai mancam la servici sau scoala mancare gatita ci sandwich facut de acasa sau de la asa zisele restaurante fast food, astfel ca, daca aveai la tine mancare gatita era ca si cum ai fi cazut din cer :)

Insa usor am realizat ca acest tip mancare rapida nu este tocmai sanatoasa si mancata zi de zi creaza anumite dezechilibre ce foarte greu se pot rezolva chiar si cu ajutorul medicului. Si uite asa a aprut din nou nevoia de a transporta mancare calda si a o pastra calda mai multe ore.

Astazi nu mai este nici o rusine sa apari la birou cu mancare gatita, ba chiar si restaurantele de tip fast food au inceput sa ofere din ce in ce mai mult mancare gatita care de departe este cea mai santoasa pentru ca ofera tot ce are nevoie organismul uman pentru a functiona in parametri optimi.

Caserola termos model Galaxy, 13L Specificatii Detalii generale Tip produs Caserola Forma Oval Capacitate 1300 ml Material Plastic Culoare Alb Dimensiuni Lungime 40 cm Latime 20 cm Inaltime 11.2 cm Di