Caserole de vidat - Aparat de Vidat

Caserole de vidat - Aparat de Vidat alimente, odata vidat orice tip de aliment se va pastra perfect proaspat pentru o lunga perioada de timp cu pana la 4 ori mai lunga decat intr-o caserola obisnuita indiferent cat de etansa este.

Ambalarea in vid fereste produsul de contactul cu oxigenul, acesta prin oxidare duce la alterarea produsului intr-un timp foarte scurt.

Nu este recomandat de ambalat vid produsele sensibile la presiune care se pot deteriora din cauza presiunii exercitate asupra lor daca folosim pungi dar in cazul nostru este vorba despre caserole si produsele sensibile se pastreaza perfect exemplu capsunile.

Altfel spus, adio mirosuri de 3 saptamani cand punem varza murata la congelator pentru salata, salata este exceptionala dar mirosul persistent de varza murata parca nu este atat de placut.

Caserole de vidat - Aparat de Vidat Solutie revolutionara de a pastra carnea in congelator chiar si pentru 15 - 20 de luni, peste  18 luni iar legumele 24 luni.

Nu uitati ca majoritatea alimentelor pe care le cumparati din comert sunt vidate, numai asa pot rezista atat de mult in magazine.

Aparat de vidare FoodSaver FFS010X

Aparat de vidare FoodSaver FFS010X, inaltime reglabila, caserola inclusa, 5 pungi, Gri/Negru

Aparat de vidare FoodSaver FFS010X, inaltime reglabila, caserola inclusa, 5 pungi, Gri/Negru